Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Da li ste maštali o putovanju na Eurosong? Visa će vam to omogućiti

08/03/2017

Sada to konačno možete i ostvariti! I to uz pomoć vaše Visa kartice kojom obavljate svakodnevne kupovine!

Nalazimo se na početku nove Visa nagradne igre koja vam može donijeti nezaboravne i vrijedne nagrade, a vi ne morate da radite bilo šta što već ne radite svakoga dana.
U periodu od 8.3. do 6.4. potrebno je da plaćate vašom Visa karticom (isključene su Visa business kartice), i da se registrujte na visasoutheasteurope.com za šansu da osvojite 1 od 2 VIP putovanja na Eurosong 2017 u Kijevu ili 1 od 15 karaoke setova!

A vrlo je jednostavno povećati svoje šanse za pobjedu: što češće plaćate Visa karticama i što više kupovina unesete na visasoutheasteurope.com, veće su šanse da osvojite putovanje na muzički spektakl u Kijevu, ili da osvojite karaoke set uz koji ćete moći da budete muzička zvijezda u svojoj dnevnoj sobi!

Budite na istoj talasnoj dužini. Plaćajte Visa karticama, unosite podatke sa računa na visasoutheasteurope.com i možete osvojiti putovanje koje ćete pamtiti čitavog života!

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.