Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Direct Media osvojila svetsko priznanje!

Startaj preduzetnici copy

Na jednom od najvećih svetskih festivala u oblasti marketinških komunikacija Warc Innovation Award, Direct Media sistem osvojio je prestižnu nagradu za projekat “Štartaj, Slovenija!”.

U oštroj konkurenciji globalnih agencija, kampanja slovenačke kancelarije Direct Media sistema osvojila je srebrno priznanje kao jedini nagradjeni projekat iz ovog dela Evrope.

Na projektu “Štartaj, Slovenija!” udružili su snage lideri u svojim oblastima: Direct Media i partnerska agencija BBDO Formitas, lanac trgovina Spar i slovenačka televizija POP TV, kako bi pomogli mladim preduzetnicima da plasiraju inovativne proizvode na tržište.

Osmišljen je novi TV format u okviru kojeg je mladim preduzetnicima pružena prilika da predstave svoje proizvode i edukuju gledaoce o pokretanju sopstvenog biznisa. Po okončanju serijala, gledaoci su izabrali najbolji proizvod, a trgovinski lanac sklopio ugovor o plasmanu u svojim trgovinama.

Iza ideje projekta »Štartaj Slovenija!« i realizacije u komunikacijskom smislu stoji tim agencije Direct Media Komunikacije iz Slovenije i partnerske kreativne agencije Formitas BBDO. Ova kampanja osvojila je i prestižne nagrade Slovenačkog oglašivačkog festivala, kao i nacionalno slovenačko priznanje Viktor za izuzetna medijska dostignuća.

Više o dobitnicima Warc Innovation Award pročitajte ovde.

Više o projektu “Štartaj, Slovenija!” saznajte ovde.