obavještenje

dm sa svojih polica povlači proizvod: Nemojte ga koristiti

dm

Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren

dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod “alverde baby losion kamilica i shea maslac, 200 ml”, neovisno o isteku roka trajanja. Vlastitom kontrolom utvrđeno je kako se u navedenim proizvodima ne može sa stopostotnom sigurnošću isključiti mogućnost prisutnosti kvasca, što ne zadovoljava dm-ove visoke standarde kvalitete proizvoda, prenosi poslovni.hr.

dm ovim putem obavještava javnost o povlačenju proizvoda iz predostrožnosti s ciljem da osigura najvišu kvalitetu proizvoda i sigurnost kupaca u prodavaonicama dm-a te se izvinjava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.

Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.

Molimo kupce da navedeni proizvod ne koriste te da ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će im biti osiguran povrat novca, poručuju iz dm-a. Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kažu iz ove kompanije.

DM