Biznis

uručene nagrade

Dobitnici nagradne igre Intesa Sanpaolo Banke BiH: “Sa Mastercardom na odmor iz snova!”

16/09/2019

Sretnim dobitnicima uručeni su nagradni vaučeri, koje će moći iskoristiti u turističkoj agenciji Relaxtours i odabrati putovanje po vlastitoj želji u visini osvojene nagrade

U Sarajevu je 06. septembra 2019. obavljeno izvlačenje dobitnika nagradne igre Intesa Sanpaolo Banke BiH pod nazivom “Sa Mastercard karticom na odmor iz snova!”

Prvu nagradu- vaučer u vrijednosti od 4.000 KM dobila je Larisa Džumhur iz Zenice.

Tri druge nagrade u vrijednosti od po 2.000 KM dobili su: Vesna Klačar i Nedžad Alijagić iz Sarajeva, te Sandro Hammer iz Glamoča.

Sretnim dobitnicima uručeni su nagradni vaučeri, koje će moći iskoristiti u turističkoj agenciji Relaxtours i odabrati putovanje po vlastitoj želji u visini osvojene nagrade.

Pravo učešća u nagradnoj igri imala su sva fizička lica sa prebivalištem u Federaciji BiH, korisnici Mastercard kartica izdatih od Intesa Sanpaolo Banke, koji su u periodu od 01. jula 2019. do 31. avgusta 2019. napravili minimalno jednu transakciju u vrijednosti od 50,00 KM i više na bankomatima i prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu.

“Ova nagradna igra je, osim nagrađivanja naših vjernih klijenata, bila prilika da se promoviše novi dizajn Mastercard kartice, nova funkcionalnost beskontaktnog plaćanja, te implementacija 3D Secure usluge koja klijentu pruža dodatnu sigurnost prilikom internet kupovine. Intesa Sanpaolo Banka konstantno radi na razvoju kartičnog poslovanja, prati i implementira nova tehnološka dostignuća kako bi unaprijedila iskustvo plaćanja svojih klijenata”, istaknuto je prilikom uručenja nagrada.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.