30 prodajnih mjesta

Dođite u SiM Impex po svoj popust na Crni petak

simimpex_355x200

Na popularni dan sniženja popusti do 30%

Crni petak je dan kada se u SiM Impex-u možete obradovati popustima na veliki broj artikala, a cijene određenih artikala će biti niže i za do 30%.

Na svih 30 prodajnih mjesta širom BiH, 29. novembra ove godine, sa zadovoljstvom će dočekati kupce i ponuditi im bogatu paletu artikala na sniženju.

Za vaše automobile ugrabite akumulator i sijalice po 20% nižoj cijeni, a ulja i patosnice za vozila, kupite za čak 30% manje novaca. Antifriz, metlice brisača i tečnost za šajbe, na popustu su od 10-20%.

Svakako, pravo je vrijeme i da obezbijedite zimske gume, a budući da je SiM Impex ovlašteni distributer “Nokian” guma za BiH, ne propustite popust od 15% ovoga petka i vozite sigurno.

Ovdje nije kraj, jer će na popustu biti i alati, pa će tako ručni alat “Bosch” i “Starline” biti jeftiniji 20 odsto, baš kao i ručni električni i AKU alati ove dvije robne marke.

SiM Impex “meni” za sjajno sniženje ovoga petka.

Samo 29.11.2019!

Tečnost za šajbe Starline -10%

Antifriz Starline -10%

Nokian gume -15%

Sijalice -20%

Akumulatori Red Power -20%

Metlice brisača Starline -20%

Ručni alat Bosch i Starline -20%

Ručni električni i AKU alati Bosch i Starline -20%

Patosnice i podmetači za gepek -30%

Ulja Starline -30%

Više informacija o akciji i SiM ponudi Impexa možete dobiti direktnim pozivom na broj neke od poslovnica, koji su dostupni na stranici www.simimpex.com/kontakt/ ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/simimpexautodijelovi/