Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Drugo kolo velike nagradne igre Grand kafe

grand-kafa22222

Sve ljubitelje Grand kafe obradovaće vijest da se na zahtjev potrošača od 12. oktobra ponovo organizuje Nagradna igra „Vidim ti siguran dobitak 2“ na cijeloj teritoriji BiH, jedinstvena po vrijednim i sigurnim poklonima! Nema faktora sreće već svakog ko sakupi potreban broj bodova sa pakovanja Grand kafe očekuje siguran poklon.

– Ohrabrena pozitivnom reakcijom naših potrošača i pohvalama za mehanizam dodjele nagrada prvog kola, Grand kafa opet nagrađuje svoje vjerne potrošače u Bosni i Hercegovini.

U naredna dva mjeseca svako ko sakupi dovoljan broj bodova sa dna pakovanja Grand kafe je siguran dobitnik vrijednog posuđa. Izuzetno smo zadovoljni pozitivnom reakcijom potrošača u Bosni i Hercegovini na prethodno kolo nagradne igre kao i pohvalama za inovativan i jednostavan mehanizam preuzimanja poklona.

InfoPult

Podijelili smo na hiljade vrijednih poklona renomirane kompanije „Metalac“, potrebnih svakom domaćinstvu i svakodnevno dobijali molbe potrošača da se nagradna igra nastavi. Iz tih razloga smo odlučili ove jeseni ponoviti nagradnu igru u Bosni i Hercegovini. Pokloni su već spremni i čekaju dobitnike širom BiH, a našim potrošačima poručujemo da nastave uživati u svojoj omiljenoj Grand kafi i sakupljaju bodove za vrijedne poklone – kažu u Grand kafi.

Kafa je za nas jedan od najvažnijih rituala tokom dana, kad na trenutak zaboravimo na dnevni ritam i sa dragim ljudima uživamo u mirisu i ukusu omiljenog napitka. Bosanci i Hercegovci su jedni od najstarijih konzumenata u Evropi, imaju posebnu tradiciju ispijanja kafe i znaju prepoznati vrhunski kvalitet.

U naredna dva mjeseca ljubitelji Grand kafe imaju priliku da dok uživaju u kafici, sakupe dovoljan broj poena, pozovu besplatni broj EuroExpress brze pošte i čekaju da im njihov „siguran dobitak“ stigne na kućnu adresu.

Nagradna igra kojom Grand kafa nagrađuje vjernost svojih potrošača ima poseban mehanizam dodjele nagrada, prilagođen tako da učesnici igre nemaju nikakav dodatni trošak. Trebaju se samo skupljati bodovi koji se nalaze na dnu pakovanja Grand Gold i Grad Aroma kafe od 200g i 500g na kojima su odštampani bodovi u vrijednosti 2 ili 5. Potrebno je da potrošač isjeca bodove sa dna pakovanja (bod sa brojem 2 sa 200g ili 5 sa 500g) i kada sakupi potreban broj bodova za željeni poklon, pozove besplatni telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100. Poklone može da preuzme odmah u najbližoj poslovnici EuroExpressa ili da ga poruči na kućnu adresu, i to potpuno besplatno.

Za sakupljenih 30 poena sa pakovanja Grand kafe učesnici dobijaju na poklon teflon tavu, za 40 poena duboku tavu, a za 50 poena Grand kafa im poklanja šerpu sa staklenim poklopcem.

Više informacija o nagradnoj igri Grand kafe mogu se pronaći na www.grandkafa.com.