Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Klub osmijeha

Dupli bodovi za duplu uštedu u Crvena jabuka marketima

crvena jabuka bodovi

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližem Crvena jabuka marketu ili putem interneta

Domaći trgovinski lanac Crvena jabuka market za početak obračunskog perioda Kluba osmijeha svojim kupcima donosi još jednu pogodnost za brže sakupljanje bodova.

Članovi Kluba osmijeha koji u subotu, 25. februara 2023. godine, obave kupovinu u bilo kojem Crvena jabuka marketu, kao i u Crvena jabuka gastro marketu Marindvor, dobiće na svojim karticama duple bodove, kako bi u toku aktuelnog obračunskog perioda, koji traje do 31. jula tekuće godine, lakše dostigli odgovarajući bonitetni prag i iskoristili sakupljene bodove za dodatnu uštedu.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližem Crvena jabuka marketu ili putem interneta, na stranicama www.crvenajabuka.ba i www.crvenajabukamarindvor.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.

Sve dodatne informacije u vezi sa programom lojalnosti Klub osmijeha kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243.