Biznis

uspješna saradnja

Elektroprivreda BiH i BH Telecom dogovorili se o pokretanju razvojnih projekata

24/05/2021

Realizacija dogovorenih aktivnosti bit će razmatrana u narednom periodu na redovnim susretima ove vrste

Generalni direktori Elektroprivrede BiH i BH Telecoma Admir Andelija i Sedin Kahriman postigli su dogovor o saradnji s ciljem pokretanja značajnih razvojnih projekta u Federaciji BiH korištenjem zajedničkih potencijala dviju kompanija.

Realizacija dogovorenih aktivnosti bit će razmatrana u narednom periodu na redovnim susretima ove vrste.

Generalni direktor Elektroprivrede BiH Admir Andelija je sa saradnicima izvršnim direktorom za trgovinu i snabdijevanje električnom energijom Zlatanom Planinčićem, izvršnom direktoricom za pravne poslove i ljudske resurse Ružicom Burić i rukovodiocem Sektora za IKT Jasminom Lizdeom upoznao predstavnike BH Telecoma s aktuelnostima u najvećoj bh. elektroprivrednoj kompaniji.

Uz generalnog direktora, sastanku su uime BH Telecoma prisustvovali i izvršna direktorica za informacione tehnologije Samira Ćerim, izvršni direktor za razvoj poslovanja Muamer Hadžović i izvršni direktor za tehnologiju i razvoj servisa Adnan Huremović.

Učesnici sastanka istakli su posvećenost daljoj uspješnoj saradnji i intenziviranju dinamike u realizaciji projekata, saopćeno je iz Elektroprivrede BiH.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.