Biznis

Energopetrol i Holdina proslavili izvanredan uspjeh goriva Euroclass

15/07/2015

U prisustvu poslovnih partnera i medija, Energopetrol i Holdina, vodeće domaće kompanije za trgovinu naftnim derivatima, sinoć su u Sarajevu predstavili rezultate dosadašnjeg poslovanja, te najavili nove korake i projekte u maloprodaji i veleprodaji.

Najavili su i početak nove kampanje za goriva EUROCLASS pod nazivom Dokazano najbolji u sklopu koje će organizirati i nagradnu igru za svoje vjerne kupce.

U protekle dvije godine, Euroclass je postigao izvanredne rezultate i odličan prijem kod kupaca, koji će bez sumnje ostati vjerni kvalitetu Euroclass-a, premium goriva koje je osvojilo tržište.

Osim boljih performansi, manje potrošnje, pročišćavanja i održavanja motora, te mnogih drugih prednosti, korisnici ovog premium goriva će u narednih nekoliko mjeseci dobiti priliku da učestvuju u nagradnoj igri, te osvoje automobil MINI Cooper ili jednu od 200 vrijednih nagrada.

„U 2013. godini smo predstavili Euroclass – premium aditivizirano gorivo koje je za manje od pola godine postiglo izvanredne rezultate. Od 5 kupaca u našoj mreži njih čak tri se odlučuju upravo za Euroclass.

Ovaj izvrstan rezultat nam je pokazao da kupci u Bosni i Hercegovini prepoznaju i cijene kvalitet. Kupci su prepoznali i naše napore u poboljšanju usluge u maloprodajnoj mreži koji se ogledaju kroz investicije i rekonstrukcije benzinskih postaja“, izjavio je Ante Aralica, direktor Energopetrola i Holdine u BiH te dodao da zahvaljujući stalnim unaprijeđenjima sve veći broj INA i Energopetrol benzinskih postaja su danas ugodno mjesto za odmor i osvježenje na putu, a asortiman je prilagođen potrebama suvremenog putnika.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.