Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Firma “Blažič – rubne trake” u BiH uspješno posluje punu deceniju

usluge-cnc

Blažič – rubne trake d.o.o. je firma koja se može pohvaliti širokom ponudom, kao i zadovoljnim kupcima koji su im vjerni u BiH punu deceniju. To je bio i jedan od povoda da bolje upoznamo ovu uspješnu firmu.

Možete li nam detaljnije predstaviti čime se firma “Blažič – rubne trake d.o.o.” bavi i koliko zapošljava radnika?

Za savršen izgled modernog namještaja potrebno je posvetiti pažnju odabiru odgovarajućeg materijala. Savršeno usklađene rubne trake za kantiranje iverice, odgovarajući okov, ručkice, sudopere, rasvijetu, boje i lakove ili bilo koji drugi detalj koji se koristi u izradi kuhinja, plakara, kupatilskog namještaja možete naći u našoj firmi.

Prvobitna misija, podrška industriji namještaja, brzo se proširila na značajnu ponudu u svakodnevnoj izradi pločastog namještaja za stolare i hobi majstore.

Danas imamo tri prodajna mjesta i to u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli. Zastupnici smo za svijetski poznate brendove Samet, Henkel, Adler, Starax, Sevrol.

Od kada ste na tržištu BiH i Koji je recept vaše dugotrajnosti i uspjeha?

Firma “Blažič – rubne trake d.o.o.” posluje od 2006. godine u BiH i nastavlja davno započetu tradiciju brenda iz 80-tih godina prošlog stoljeća u Sloveniji. Od samog početka insistiramo na primjeni kvalitetnih i dugovječnih proizvoda koji za rezultat imaju dugogodišnje zadovoljstvo kupaca.

oglas-bisnode-bh-741x200-6-november

To je ujedno i jedan od razloga uspjeha, kontinuirana prilagodba tržištu, uporno insistiranje na kvaliteti proizvoda, obuka uposlenih i dosljedan marljiv rad.

U svom dosadašnjem radu, šta bi istakli kao najveći uspjeh?

Najvećim uspjehom smatram našu dostupnost na čitavoj regiji BiH i veliki broj dugogodišnjih partnera koji su prepoznali naš servis, dostupnost, koji imaju povjerenja u nas i koji stalno obnavljaju suradnju sa nama.

Koji su planovi firme “BLAŽIČ-RUBNE TRAKE” u narednom periodu?

Planova nema mnogo, vrijeme i okolnosti u BiH su vrlo teško, a dolazi još i teže. To i sami vidimo jer moramo svakim danom raditi sve više da bi zadržali iste ili slične rezultate.
Nastojaćemo održati postignuto zadovoljstvo partnera, opravdavati ga, te povremeno donijeti neke od novosti koje se u svijetu već koriste.