Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Firma iz Srebrenika osvaja region svojom PVC stolarijom

tempoplast

Firma “Tempoplast” iz Srebrenika jedan je od vodećih proizvođača PVC stolarije u BiH. Tim povodom, odlučili smo da obavimo kratki razgovor sa rukovodstvom ove uspješne firme.

Firma “Tempoplast” djeluje od 2009. godine. Možete li naše čitatelje detaljnije upoznati sa uslugama kojim se Vaša firma bavi?

Kompanija “Tempoplast doo” osnovana je 2009. godine u Srebreniku kao firma kćerka Yavuz International company. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog. To postižemo uvođenjem novih proizvoda u asortiman, prateći trendove u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijima, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti. U poslu nas vode stručnost, kompetencija i stalna želja za boljim i naprednijim rješenjima za naše klijente.

4e56fbac-c1ea-42d3-ac93-e83704a417a8

 

Za sedam godina koliko postoji “Tempoplast” šta bi istakli kao Vaš najveći poslovni uspjeh?

Za sedam godina koliko postojimo jedan od najvećih uspjeha je taj što smo postali jedna od vodećih kompaniji u proizvodnji stolorije u BiH a i šire i što smo pridobili veliki broj broj zadovoljnih kupaca kako u BiH tako i u regionu.

Koji su Vaši planovi u budućnosti? Da li ćete se širiti na ostala područja BiH i imate li u planu proširivanje proizvodnih kapaciteta?

Naši planovi u budućnosti su održati jednu od vodećih pozicija na tržištu PVC stolarije u Bosni i Hercegovini i čitavoj regiji jugositočne Evrope, a također u narednom periodu imamo u planu otvaranje novih proizvodnih pogona na cijelom području BiH.