Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Firma iz Tešnja traži radnika, nude platu od 3.000 KM

novac povećavaju se penzije
Foto: CBBiH
Ilustracija

“Ukoliko posjedujete vozačku dozvolu C1 kategorije, odgovorni ste i motivisani za rad, pozivamo Vas da se pridružite našem timu! Nudimo rad u stabilnom okruženju, uz stalnu mogućnost napredovanja”, navedeno je u oglasu

Kompanija Green Light d.o.o. iz Tešnja objavila je oglas za vozača. Ovo samo po sebi i ne bi bilo vijest da u oglasu nije navedeno kako je plata za ovo radno mjesto 3.000 KM što je svakako mnogo više u odnosu na prosječne plate u Bosni i Hercegovini.

Oglas je raspisan za posao vozača C1 kategorije u međunarodnom saobraćaju.

OGLAS ZA POSAO VOZAČA C1 KATEGORIJE U MEĐUNARODNOM SAOBRAĆAJU – 1 izvršioc! Ukoliko posjedujete vozačku dozvolu C1…

Posted by Green Light Logistics on Friday, May 26, 2023

“Ukoliko posjedujete vozačku dozvolu C1 kategorije, odgovorni ste i motivisani za rad, pozivamo Vas da se pridružite našem timu! Nudimo rad u stabilnom okruženju, uz stalnu mogućnost napredovanja”, navedeno je u oglasu.

Inače, Green Light d.o.o, kako se navodi na njihovoj web stranici, nudi usluge prijevoza robe, carinskog zastupanja i carinjenja robe u uvozu, izvozu i tranzitu, skladištenja robe, posredovanja kod transportnog osiguranja te usluge poslovnog savjetovanja u vezi transportno-logističke tematike. Nude rješenja za kompletan paket logističkih usluga, mjesečno imaju 2.750 klijenata i 3.320 transporta te upošljavaju preko 100 ljudi.