First minute: Rezervišite novogodišnji aranžman u termama Olimia i Tuhelj

Terme Olimia Hotel Breza

Da li već razmišljate o dočeku Nove godine? U Termama Olimia i Termama Tuhelj razmišljaju kako da Vam uljepšaju zimske praznike te da sretni, opušteni i raspoloženi uđete u narednu godinu. Zabava, gastronomski užici, wellness program i savršen prirodni ambijent sigurno će doprinijeti tome.

Stoga su u Termama Olimia i Termama Tuhelj pripremili pakete ponuda koje vrijedi uzeti u razmatranje i odlučiti se za kvalitetan odmor na vrhunskoj razini.

Terme Olimia Double room Sotelia-30610

U „biseru Zagorja“, Tuhelju, novogodišnji paket od 4 dana i tri noćenja stoji 440 Eura po osobi u Premium sobi ili 347 Eura u Classic sobi. Ovaj paket uključuje: doček nove godine u restauranu „Lati“ – svečana novogodišnja večera sa živom muzikom za ples i butelja vrhunskog vina za 2 osobe, doček nove godine na bazenima: samoposlužni bife, all inclusive piča i zabava sa DJ-em, wellcome party na Vodnem planetu 29.12.2015., prednovogodišnji večernji party 30.12.2014., šetnja bakljama i degustacija vina u baroknom dvorcu Mihanović, novogodišnji party s animacijom za djecu, raznovrstan program animacije za djecu (Tuhi club, aqua fun na bazenima, turnir na Play stationu, Indians day, mini disco, potraga za skrivenim blagom, novogodišnji party uz animaciju).

Terme Olimia Hotel Sotelia

Za rezervacije do 15.10.2015 popust je 30 % na Novogodišnji paket, a za rezervacije do 15.11.2015 popust iznosi 15 %.

Samo 20-ak kilometara od Tuhelja, u Sloveniji, čekaju Vas Terme Olimia. Novogodišnja ponuda se odnosi na dva hotela Brezu i Soteliu. U Hotelu Breza doček Nove godine stoji već od 444 Eura za četverodnevni aranžman (tri noćenja), a u Hotelu Sotelia aranžman će Vas stajati već od 629 Eura.

Paket u Hotelu Breza uključuje: polupansion sa Olimskim samposlužnim bifeom, kupaći ogrtač u sobi, boca termalne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, ulaz u Svijet sauna Wellness centra Termalija, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu, jutarnja tjelovježba, upotreba fitness studija,noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom wellness bon za 20 € za usluge Wellness centra za usluge Centra zdravlja Olimia ili Spa & Beauty centra, novogodišnja večera uz živu glazbu za ples ili bazenima wellness centra Orhidelia, butelju vina uz Silvestarsku večeru.

Terme Olimia Sauna world Termalija-1422

U Hotelu Sotelia dobit ćete dodatno: svaki dan ulaz u Wellness Orhidelia i wellness bon za 30,00 € za usluge Wellness centra Spa Armonia.

U Hotelu Breza za rezervacije do 15.10.2015 popust je 30%, a za rezervacije do 15.11.2015 predviđeno je 20% popusta dok u Hotelu Sotelia za rezervacije do 15.10.2015 odobravaju popust od 25%, a za rezervacije do 15.11.2015. popust iznosi 10%.