Biznis

FIS Vitez donirao hranu Narodnoj kuhinji Stari Grad (FOTO/VIDEO)

17/08/2018

Povodom predstojećeg Kurban-bajrama, firma FIS Vitez danas je obradovala Narodnu kuhinju Stari Grad vrijednom donacijom.

U kuhinju je stigla velika količina prehrambenih namirnica i to brašna, ulja, makarona, riže, graha i svega ostalog što je u ovom trenutku bilo potrebno ovoj kuhinji i njenim korisnicima.

Upravnica kuhinje Zilha Šeta zahvalila se na ovoj pomoći, kazavši kako će ona dobro doći u ove predbajramske dane.

“Od firme FIS Vitez već godinama imamo pomoć, uvijek nas se sjete i obraduju nas vrijednim donacijama i na tome im se puno zahvaljujem. Ranije smo se dogovorili šta nam je u ovom trenutku najpotrebnije tako da smo u ovoj donaciji dobili zaista raznovrsne artikle zahvaljujući kojima ćemo moći obradovati korisnike za nadolazeći bajram”, kazala je tetka Zilha.

Dijana Brkan, voditeljica marketinga firme FIS Vitez, kazala je da FIS kao društveno odgovorna kompanija izdvaja značajna finansijska sredstva kao pomoć u radu raznih humanitarnih organizacija na području cijele BiH.

“Itekako smo svjesni svoje društvene odgovornosti i trenutka u kojem živimo kada je puno naših građana u stanju socijalne potrebe. Zato smo danas ovdje da doniramo prehrambene artikle Narodnoj kuhinji Stari Grad. Nadamo se da će biti od pomoći u radu kuhinje i na korist i zadovoljstvo njenim korisnicima”, navela je Brkan.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.