Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Fitness ljeto uz Konzum” u Banjoj Luci

fitnes ljeto uz konzum

Konzum d.o.o. Sarajevo generalni je sponzor četvrte po redu manifestacije „Fitness ljeto“ koja će ove godine biti održana u banjalučkom parku Mladen Stojanović pod nazivom „Fitness ljeto uz Konzum“.

Na ovaj način Konzum želi potaknuti što više, prije svega, mladih ljudi da uz podršku profesionalaca uživaju u kombinaciji fitnessa i prirode.

[pull_quote_right]Svim Banjalučanima Konzum poklanja 42 dana besplatnih treninga[/pull_quote_right]

„Svi ljubitelji zdravog načina života moći će od 5. juna do 15. jula uživati u fitnesu u prirodi, ali i garantovano dobroj zabavi. Bavljenje sportom u današnje vrijeme izuzetno je važno i Konzum će uvijek podržavati aktivnosti koje promoviraju pozitivan pogled na svijet, sportski način života, druženje i zabavu na jedan zdrav način. Drago nam je što možemo podržati jednu ovakvu aktivnost, te pozivam naše drage Banjalučane da nam se pridruže kako bi zajedno uživali u prirodi i bogatom fitness programu“, naglasio je Miroslav Kokot, direktor Sektora maloprodaje Konzuma za regiju Banja Luka.

fitnes ljeto uz konzum1

Svim Banjalučanima Konzum poklanja 42 dana besplatnih treninga koji će biti upriličeni od 19.00 do 20.30 sati, uze najbolje banjalučke fitness instruktore i stručne savjete trenera, te osvježenje u “K fresh korneru”. Stoga vas pozivamo da posjetite manifestaciju „Fitness ljeto uz Konzum“ i uživate u dobroj zabavi.