FK Sarajevo i bh. brend Manners ozvaničili saradnju

bordo-klub-i-bh-brend-manners-ozvanicili-saradnju

Potpisivanjem ugovora između bosanskohercegovačke kompanije Alma Ras i FK Sarajevo ozvaničena je saradnja, u kojoj će se kroz muški brend Manners podržati rad Bordo kluba u narednom periodu.

Ova kompanija koja je prije 19 godina započela s radom, primjer je uspješnog poslovanja, sa 1.000 uposlenih u ukupno 13 maloprodajnih butika, tri franšize, te tri outleta. Ovom saradnjom bh. brend podržava razvoj sporta, te na taj način realizira svoju misiju društvene odgovornosti – saopćeno je iz FK Sarajevo.

– Alma Rasu kao društveno odgovornoj kompaniji, ali i domaćem uspješnom bh. brendu čast je i zadovoljstvo podržati sportske klubove, te samim tim doprinijeti i razvoju sporta u BiH. Potpisivanjem ovog ugovora dajemo, još jedan u nizu, doprinosa našoj državi – izjavio je Asmir Numanović, direktor marketinga i prodaje kompanije Alma Ras.

Direktorica marketinga FK Sarajevo Anela Potura kazala je da je ova domaća kompanija treba biti primjer mnogima u BiH.

– Alma Ras je prepoznala svoj poslovni i marketinški interes u saradnji s FK Sarajevo i nadamo se da će ova saradnja trajati i u budućnosti. U narednom periodu zajedno ćemo pripremiti nekoliko zanimljivih aktivnosti za naše navijače – rekla je Potura.