Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

energetski napitak

Formula uspjeha kompanije HELL ENERGY – Vrhunski kvalitet po odličnoj cijeni

HELL factory_2

U mnogim od tih zemalja HELL ENERGY je uspio za kratko vrijeme postati tržišni lider, što je slučaj i sa tržištem BiH. Kompanija je na vodećoj poziciji sa više od 30%* tržišnog udjela u Bosni i Hercegovini, a HELL napitke potrošači preferiraju sve više

HELL ENERGY poslovna priča započela je kao mađarska porodična kompanija 2006. godine kada su njihovi proizvodi ušli na rastuće tržište energetskih napitaka. Grupacija HELL je potpuno jedinstvena u globalnom sektoru napitaka jer ima uspostavljene brendove, sopstvenu fabriku gdje se pune proizvodi i pogone za proizvodnju aluminijumskih limenki u gradu Szikzo, u Mađarskoj, a danas su proizvodi dostupni u više od 50 zemalja.

U mnogim od tih zemalja HELL ENERGY je uspio za kratko vrijeme postati tržišni lider, što je slučaj i sa tržištem BiH. Kompanija je na vodećoj poziciji sa više od 30%* tržišnog udjela u Bosni i Hercegovini, a HELL napitke potrošači preferiraju sve više.

Šta je ključni razlog za uspjeh? HELL ENERGY ima misiju proizvoditi visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde i zahtjeve industrije, stoga vodeći brend iz oblasti energetskih napitaka u BiH koristi samo najbolje sastojke, međutim, svoje proizvode potrošačima pruža po izuzetno pristupačnoj cijeni. Uspjeh kompanije je dokaz da potrošači cijene odličan kvalitet i dobru vrijednost za novac.

Osnovni sastojak HELL energetskih napitaka je 90% visokokvalitetne čiste vode. Limenka HELL-a sadrži i šećer koji daje energiju, kofein, ugljičnu kiselinu (mjehurići), limunsku kiselinu (koja reguliše kiselost), 5 vrsta vitamina B i aminokiselinu koja pomaže apsorpciju, te taurin koji je neophodan za zdrav razvoj ljudskog organizma, a koji se inače može naći u svim namirnicama pa čak i u majčinom mlijeku. Tu je i tutti-frutti aroma i karamela sa najvećim udjelom kao boja. Nema konzervansa jer se HELL proizvodi konzerviraju pasterizacijom, a također nema ni umjetnih zaslađivača.

Visokokvalitetni HELL ENERGY napici se proizvode u najmodernijoj evropskoj fabrici za proizvodnju napitaka koja se nalazi u Mađarskoj, a opremljena je najnovijom tehnologijom od strane dvije njemačke kompanije za proizvodnju takvih mašina (Krones, KHS). Fabrika je u mogućnosti puniti čak 3 milijarde limenki godišnje u skladu sa svim propisima i najstrožim zadatim standardima o bezbjednosti hrane (FFSC 22000). Od otvaranja vlastite proizvodne tvornice 2011. godine, HELL je proizveo nekoliko milijardi proizvoda koji su prošli kroz više od 100 provjera prije nego što su došli u ruke potrošača.

default

HELL ENERGY nije samo kompanija koja proizvodi energetske napitke za potrošače. Kompanija također donosi i dodatnu vrijednost za životnu sredinu i potrošače jer je HELL ENERGY kao kompanija veoma posvećena održivom poslovanju i povećanju upotrebe aluminijuma koji se beskonačno može reciklirati. HELL proizvodi su dostupni u aluminijskim limenkama s visokim sadržajem recikliranog materijala, što je jedinstven podvig u sektoru pića. Kompanija HELL ima namjeru da svojim pristupom i posvećenošću održivosti postane referentna tačka u industriji. HELL je izuzetno posvećen očuvanju okoliša i dalje nastavlja u tom pravcu što ovu kompaniju izdiže iznad konkurencije. HELL je premium brend koji je cjenovno pristupačan, ali i brend koji posluje u pravcu društveno odgovornog poslovanja.

* Brend br. 1 sa 30,8% udjela artikla na tržištu – bazirano na Nielsen-u za definiranu kategoriju energetskih napitaka i njihovu prodaju po artiklu za period maj 2022. godine za Total Bosnia Market, što je dostavljeno kompaniji HELL.