Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Samsung

Galaxy Watch5 i Galaxy Buds2 su savršen spoj funkcionalnosti i praktičnosti

galaxy ecosystem

Ukoliko želite obavljati razgovore bez ometanja, održavati online sastanke na kojima morate biti savršeno koncentrisani, bez straha da će vas vanjska buka ometati, onda su Galaxy Buds2 slušalice savršene za vas

Savršeni spoj, reći će neki, ne postoji, ali oni sigurno još nisu imali priliku da spoje Samsung Galaxy Watch5 sat i Galaxy Buds2 slušalice. Oni koji su to uradili znaju da je ova kombinacija savršen spoj funkcionalnosti i praktičnosti i da je idealna za svakoga.

A zašto je to tako?

Znamo svi da su slušalice danas postale uređaj bez kojeg većina korisnika ne mogu zamisliti odlazak bilo gdje – jer uživaju u slušanju omiljene muzike dok se voze. Slušalice su i odličan uređaj koji uveliko olakšava razgovore. Kako kompanija Samsung mnogo vodi računa i o kvalitetu i o dizajnu svojih uređaja, ne čudi što su Galaxy Buds2 slušalice jedinstvenog izgleda i uklapaju se u svaki stajling, isto kao i Galaxy Watch5 satovi koji odgovaraju svima koji žele eleganciju podići na viši nivo.

Galaxy Buds2

Ukoliko želite obavljati razgovore bez ometanja, održavati online sastanke na kojima morate biti savršeno koncentrisani, bez straha da će vas vanjska buka ometati, onda su Galaxy Buds2 slušalice savršene za vas. Buds2 Pro slušalice se mogu neprimjetno prebaciti na audio vezu vašeg telefona na samo jedan dodir prstom. Ove slušalice imaju i Auto Switch čime se omogućava jednostavna tranzicija sa vaše omiljene TV emisije na telefonski poziv. U slučaju da izgubite slušalice, uz Smart Things Find opciju možete ih lakše i brže locirati, bez obzira na to da li su one spakovane u kutijicu ili ne.

Uživajte u muzici uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon da biste se osjećali povezani sa sadržajem koji slušate. Ovaj kompaktni, ergonomični dizajn je 15 posto manji, sa čvrstim prijanjanjem koje je napravljeno da bi se izbjeglo okretanje, što ga čini savršenim saputnikom za fizičku aktivnost. Uz moćni ANC, koji eliminiše buku, možete primati pozive u pokretu bez brige da će vas vanjska buka ometati. Galaxy Buds2 slušalice omogućavaju korisnicima da pobjegnu u sopstveni svijet i istovremeno ostanu povezani sa svakodnevnicom.

Za više informacija o Galaxy Buds2 slušalicama posjetite OVAJ link.

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 ima veću bateriju od ranijeg modela, izdržljiviji dizajn i novi temperaturni senzor. Galaxy Watch5 dolazi u veličini od 40 i 44 milimetra, a koristi okvir osjetljiv na dodir koji je zasnovan na softveru koji zahtijeva pomicanje prsta oko ivice ekrana za navigaciju. Nalazi se na vrhu samog ekrana osetljivog na dodir, a sat također ima dva fizička dugmeta sa strane.

Galaxy Watch5 Pro je najizdržljiviji i najkompletniji Samsung sat do sada. Galaxy Watch5 Pro, zahvaljujući vrhunskim materijalima, spreman je za sve izazove koji se nađu pred njim. Sadrži poboljšani safirni kristal koji je otporniji na habanje i izdržljivo kućište od titana koje štiti ekran sa izbočenim okvirom. Galaxy Watch5 Pro također dolazi sa potpuno novim sportskim kaišem D-Buckle, koji nudi izdržljivost sa elegantnim dizajnom.

Galaxy Watch5 ima i 13 posto veću bateriju  i omogućava osam sati praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što je 30 posto brže od Galaxy Watch4 sata. Osim toga, One UI Watch4.5 nudi potpunije iskustvo kuckanja, lakši način upućivanja poziva i mnoštvo novih performansi pristupačnosti koje Galaxy Watch čine intuitivnijim.

Za više informacija o Galaxy Watch5 satovima posjetite OVAJ link.