Generalna direktorica “Bekto Precise”: Ne radimo svoj posao radi nagrada

“Već drugu godinu Fondacija za kulturu i kvalitet iz Beograda nagrađuje našu kompaniju tako da smo ove godine apsolutni pobjednik u svim kategorijama koje se ocjenjuju za kompanije izvan Republike Srbije”, izjavila je za Agenciju ONASA generalna direktorica kompanije “Bekto Preciza” Enisa Bekto, dodavši da su u kompaniji počastvovani priznanjem koje su dobili od ove renomirane Fondacije.

Bekto pojašnjava da je cijeli proces ocjenjivanja tekao pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Srbije i prema veoma striktnim metodologijama i pravilima.

“Kao što sam kazala i prilikom preuzimanja nagrade, mi ne radimo svoj posao radi nagrada, iako nas one uvijek jako obraduju. Nagrade su samo pokazatelj da smo dobro radili svoj posao i da to neko primjećuje i vrednuje. One su i poticaj da i dalje budemo dobri, da nastojimo unaprijediti naš rad kako bi ostali u vrhu evropskog i svjetskog kvaliteta. Ali ako niste dovoljno kvalitetni i konkurentni na tržištu vas neće održati nagrade ni priznanja. Kao što ni nagrade neće doći ukoliko niste najbolji ili mađu najboljima. Veoma sam zahvalna svima koji nas bodre i podržavaju da ustrajemo na putu koji smo odabrali i nadam se da ih ni ubuduće nećemo razočarati”, istakla je Enisa Bekto.

PODIJELI