Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Generalni konzul RH u Mostaru posjetio HT Eronet

babic – eronet

Novoimenovani generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Marko Babić sa saradnicima posjetio je u ponedjeljak HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave te kompanije Vilimom Primorcem.

Primorac je upoznao Babića sa strukturom i trenutnim poslovanjem HT ERONET-a, naglasivši kako je cilj te kompanije daljnja stabilizacija poslovanja, uvećanje vrijednosti kompanije, te tehnološki rast i napredak, priopćeno je u utorak iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

– Želimo biti tehnološki lider u svome području i stvoriti stabilne osnove za daljnje poslovanje – ocijenio je Primorac.

Babić je također izrazio zadovoljstvo posjetom te kazao kako cijeni podršku HT ERONET-a kulturnim i društvenim aktivnostima Generalnog konzulata RH u Mostaru.

– Drago nam je što u jednoj ovakvoj kompaniji imamo partnera i prijatelja – kazao je Babić, izrazivši nadu da će se dosadašnja iznimno uspješna saradnja HT ERONET-a i Generalnog konzulata RH u Mostaru nastaviti i proširiti, na zadovoljstvo obje strane.