Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Grand kafa komšijski karavan nastavlja putovanje po bh. gradovima

Grand kafa_Komsijski karavan

Grand kafa komšijski karavan, nakon kraće pauze, odlučio je nastaviti putovanje po bh. gradovima i družiti se sa svojim vjernim potrošačima i ljubiteljima najbolje kafe.

U mjesecu oktobru izabrao je nekoliko destinacija na koje će se parkirati i napraviti vrlo zabavnu atmosferu, koja je vladala i na svim prethodnim druženjima.

Za prvu destinaciju izabrao je Banja Luku, gdje će boraviti dva dana i to u subotu, 06. oktobra ispred T.C. Mercator koji se nalazi na adresi Aleje Svetog Save br. 69, dok će se dan kasnije, u nedjelju 07. oktobra, premjestiti ispred T.C. FIS u ulici Branka Popovića.

Nakon Banja Luke, Grand kafa komšijski karavan krenut će prema Sarajevu, gdje će stići u subotu, 13. oktobra, a parkirat će se ispred Mercator centra u Ložioničkoj ulici. I u nedjelju, 14. oktobra, boravit će u Sarajevu, samo će se premjestiti na drugu adresu, a to je Mercator centar Dobrinja u ulici Bulevar Mimara Sinana br. 1
Trgovački centar FIS u Brčkom je sljedeća lokacija na koju će stići Grand kafa komšijski karavan i to u subotu, 20. oktobra.

A za kraj oktobraskog druženja, Grand kafa komšijski karavan izabrao je Tuzlu, gdje će se u nedjelju, 21. oktobra parkirati ispred Mercator centra u ulici Bulevar II korpusa Armije BiH.

Sva druženja u mjesecu oktobru odvijat će se u istom terminu od 10:00 do 16:00 sati, te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite i uživate u lijepom druženju uz miris i ukus Grand kafe.

Dođite na šoljicu bliskosti i topline da se družimo i još bolje upoznamo!
Budite naši gosti! Čeka vas uživanje u omiljenoj kafi i lijepi pokloni.
I miris i ukus. Grand kafa.