Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hotel Tehnograd: Vaš najbolji izbor za boravak i odmor u Tuzli (FOTO)

hotel_tehnograd_11

Hotel “Tehnograd” u Tuzli je hotel sa tri zvjezdice, renoviran je 2010. godine i sastoji se od četiri sprata sa smještajnim kapacitetom za 150 osoba.

Smještaj u hotelu “Tehnograd”, zavisno od vaših želja, može biti u nekoj od jednokrevetnih, dvokrevetnih ili trokrevetnih soba u varijanti Classic i Royal, te u Predsjedničkom apartmanu.

Hotel “Tehnograd” predstavlja vrhunski izbor za smještaj gostiju koji su u grad Tuzlu došli poslom, kao i za smještaj turista i drugih gostiju koji Tuzlu i regiju posjećuju individualno ili u grupi kao i učesnike i posjetioce raznih sportskih manifestacija, kongresa i sajmova.

Osoblje i menadžment “Tehnograda” poručuju kako su definitivno najbolji izbor za vaš boravak u Tuzli i da ćete sigurno prepoznati kvalitet usluge koje nude.

Dodaju da jednu stvar mogu reći sa sigurnošću, da su tu kako bi gostima poklonili nezaboravno iskustvo boravka u hotelu.

-Sa velikim zadovoljstvom možemo reći da ste u našem hotelu vi mnogo više od gosta. Dozvolite nam da budemo vaš drugi dom. Naš glavni i jedini zadatak jeste vaš boravak u Tuzli učiniti što prijatnijim i ugodnijim bez obzira na to da li se radi o poslovnom putu ili odmoru, i budite sigurni da to možemo uraditi, kažu iz hotela “Tehnograd”.

Cijene noćenja sa doručkom u hotelu “Tehnograd” za jednokrevetnu sobu iznose primamljivih 25 eura, dok dvokrevetna košta 40 eura.

S ponosom ističu da se hotel “Tehnograd” nalazi u top 40 hotela u Bosni i Hercegovini, od ukupnog broja 1.073 objekta za smještaj gostiju koji se nalaze na području cijele Bosne i Hercegovine. To su statistički pokazatelji prikupljeni na osnovu informacija dostupnih na stranici Booking.com, koja je član The Priceline Group grupacije, svjetskog lidera za pružanje usluga online rezervacija putovanja te usluga koje su povezane s tim.

-Prilikom izbora, uzeti su u obzir i hoteli sa četiri i pet zvjezdica, što Hotel Tehnograd koji trenutno ima tri zvjezdice svrstava u sami vrh ponude na području Bosne i Hercegovine, naveli su iz hotela “Tehnograd”.