Biznis

novosadski sajam turizma

Hotel “Vučko” dobio sedam velikih zlatnih medalja

05/10/2019

Olimpijski centar "Jahorina" dobitnik je velike zlatne medalje za visok kvalitet održanih manifestacija

Apart-hotel “Vučko” na Jahorini dobitnik je sedam velikih zlatnih medalja i pehara na 52. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Prestižno priznanje sinoć je na tradicionalnoj “Večeri šampiona” Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu primila Branka Spasojević iz Turističke organizacije Jahorina.

Komisija Novosadskog sajma, sastavljena od eminetnih naučnika i stručnjaka fakulteta i instituta Srbije, ocjenjivala je kvalitet objekata i usluga u oblasti turističke privrede Srbije, kao i zemalja regiona i Evrope.

Restoran “Tarana” iz Trebinja nagrađen je sa dvije zlatne i pet velikih zlatnih medalja i peharom Novosadskog sajma.

Plaketu Novosadskog sajma i tri velike zlatne medalje osvojio je turistički etno-kompleks “Eden” iz Dervente za izuzetno uspješan i kvalitetan promotivni nastup na Sajmu.

Isto priznanje Novosadskog sajma, kao i jednu zlatnu i dvije velike zlatne medalje dobila je i Turistička organizacija iz Trebinja za visok nivo aktivnosti.

Turistička organizacija Bijeljine dobitnik je Plakete, jedne zlatne i dvije velike zlatne medalje.

Agrarni fond Trebinja osvojio je Plaketu, jednu zlatnu i dvije velike zlatne medalje za visok kvalitet saradnje sa lokalnim poljoprivrednim proizvođačima.

Hotel “Drina” iz Bijeljine osvojio je plaketu Novosadskog sajma i tri velike zlatne medalje za izuzetno visok kvalitet hotelijerskih usluga.

Olimpijski centar “Jahorina” dobitnik je velike zlatne medalje za visok kvalitet održanih manifestacija.

Ski-centar “Ravna planina” sa Pala osvojio je veliku zlatnu medalju za vrhunsku afirmaciju skijaškog sporta, a istom medaljom okitila se i Turistička organizacija “Jahorina” sa Pala za visok nivo turističke organizacije i aktivnosti.

Za visok nivo hotelskih usluga veliku zlatnu medalju osvojio je “Em” hostel iz Banjaluke, a bat-hotel “Bistrica” na Jahorini za sveukupan razvoj turizma i očuvanje tradicije u gastro ponudi.

Gostionica “Komuna” iz Gornjeg Ribnika nagrađena je velikom zlatnom medaljom za vrhunske sadržaje smještaja i gastro ponude, a hotel “Slavija luks” iz Banjaluke za visok nivo hotelijerskih usluga.

Istim priznanjem nagrađen je i hotel “Apis” iz Trebinja i to za interijerno uređenje i izuzetan položaj objekta.

Hotel “Džet set” sa Pala dobitnik je velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet smještajnih kapaciteta, a etno-naselje “Kum” sa Sokoca za kvalitet ponude etno-domaćinstva.

Hotel “San” iz Trebinja nagrađen je zlatnom medaljom za dobar položaj i visok stepen bezbjednosti na hotelskom parkingu, dok je opština Ribnik osvojila zlatnu medalju za ukupan doprinos gastro etno festa.

Apartman “Bruklin” iz Banjaluke nagrađen je zlatnom medaljom za visok nivo apartmanskog sadržaja, a zlatnu medalju za visok kvalitet ugostiteljskih usluga osvbojio “Iks o iks o kafe” iz Banjaluke.

Hotel “Olimp” sa Jahorine nagrađen je zlatnom medaljom za unapređenje hotelskog sadržaja.

Zlatnu medalju za visok kvalitet lovnog i sportsko rekreativnog turizma osvojio je hotel “Zlatni bor” iz Sokoca.

Najviše priznanje Novosadskog sajma na Međunarodnom sajmu turizma “Apsolutni lider kvaliteta” pripalo je hotelu “Fontana” iz Vrnjačke Banje.

Međunarodni sajam turizma završava se danas, a Turistička organizacija RS se posjetiocima i poslovnim ljudima predstavila na štandu Turističke organizacije Vojvodine, a Privredna komora RS na štandu Privredne komore Vojvodine.

Banjski, spa i velnes turizam bile su centralne teme ovogodišnjeg Sajma turizma.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.