Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

HT Eronet i Huawei potpisali ugovor vrijedan 2,5 miliona maraka

ht eronet

HT Eronet i Huawei potpisali su u Zagrebu ugovor o modernizaciji fiksne MSAN mreže, vrijedan 2,5 miliona konvertibilnih maraka

U ime HT ERONET-a ugovor su potpisali predsjednik Uprave Vilim Primorac i izvršni direktor za pokretnu mrežu i član Uprave Goran Kraljević, a u ime Huaweija – regionalni direktor Cui Fenghua i Chenchen.

Osuvremenjavanjem i proširenjem MSAN mreže, između ostaloga, HT Eronet će znatno poboljšati svoju uslugu prema krajnjim korisnicima.

Inače, ugovor je potpisan u sklopu radionice Huaweija, koji ova tvrtka tradicionalno organizira za predstavnike HT Eronet-a.

Predsjednik Uprave HT Eronet-a Vilim Primorac tom je prigodom istaknuo kako je HT Eronet počašćen što upravo u Huaweiju, kao vodećem svjetskom dobavljaču informacijskih i komunikacijskih rješenja, ima čvrstoga i pouzdanog partnera.

“Dokaz naše iznimne poslovne suradnje jest i ugovor koji smo potpisali. Koristim ovu prigodu još jednom istaknuti kako je jedan od naših ključnih strateških ciljeva tehnološki razvoj te vjerujemo kako će Huawei, kao naš iznimno značajan partner, i dalje nastaviti pružati svoj obol nastojanjima naše tvrtke u borbi i pozicioniranju na iznimno zahtjevnom telekomunikacijskom tržištu”, priopćeno je danas iz HT Eronet-a.