Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

HT Eronet: Poslovni rezultati za 2017. godinu bolji od planiranih

HT Eronet

U Sport centru Međugorje održan je drugi ovogodišnji ‘Management forum’ HT Eroneta na kojem je istaknuto kako su poslovni rezultati te tvrtke za 2017. godinu bolji od planiranih te da Eronet u iduću godinu ulazi spremno, izvijestili su u srijedu iz Odjela za korporativne komunikacije te tvrtke.

“Sada je jasno kako smo se u dosadašnjem dijelu godine, na učinkovit način, uspjeli suočiti sa svim izazovima koji su bili pred nama. I u iduću poslovnu godinu ulazimo spremni, jer visoka dinamika promjena u tržišnom okruženju potiče nas na sve veći angažman i stalnu agilnost kako bismo mogli odgovoriti svim tržišnim izazovima, a dakako, u skladu s tim, trebamo i daljnje iskorake u svim sferama poslovanja”, kazao je u svom pozdravnom govoru predsjednik Uprave Vilim Primorac.

Naglasak je, kaže Primorac, na ostvarenju zacrtanih ciljeva u kontekstu nastavka uspješnog poslovanja i daljnjeg povećanja učinkovitosti, kao svojevrsni odgovor prema naraslim potrebama za snažnim tehničko-tehnološkim djelovanjem i stalnom napretku.

“Svakako, prodajno-marketinško djelovanje u ponudi šireg i tržišno atraktivnog portfelja modificiranih i novih proizvoda i usluga, bit će usmjereno na ostvarenje temeljnih ciljeva stalnog poboljšanja kvalitete naših usluga i proizvoda.

Istodobno, cjelokupni naši poslovni napori trebaju biti fokusirani na ispunjenje ključne zadaće, a to je zadovoljan korisnik, s ciljem ostvarenja daljnjeg tržišnog probitka, uz zadržavanje pozitivne dinamike uspješnog poslovanja u zadanim ekonomskim okvirima”, kazao je Primorac.

O rezultatima financijskog poslovanja u dosadašnjem dijelu 2017. godine koji su, kako je istaknuto, bolji od planiranog, kao i ključnim planskim odrednicama financijskog poslovanja za 2018. godinu, govorila je članica Uprave, izvršna direktorica za financije Gordana Bilić.

Član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk upoznao je nazočne s marketinškim i prodajnim aktivnostima tijekom 2017., koje su, kako je istaknuto, jedan od najvažnijih koraka u zadovoljenju potreba korisnika i na koncu konkurentnijeg djelovanja HT ERONET-a, a najavio je i daljnje iskorake u sljedećem razdoblju.

Član Uprave, izvršni direktor za pokretnu mrežu dr. sc. Goran Kraljević govorio je o tehničko-tehnološkom razvoju i projektima provedenim u godini koja je na izmaku te naglasio kako su brzina i stalni razvoj tehničko-tehnoloških potreba jedan od ključeva napretka, a HT ERONET usmjeren je na praćenje svih novina kako bi mogao odgovoriti sve zahtjevnijim potrebama korisnika u skladu sa suvremenim trendovima u telekomunikacijskom sektoru.

Na Management forumu tijek i implementaciju strateških projekata za 2017. godinu predstavili su njihovi voditelji, a o temi marketinga u suvremenom okruženju govorile su gošće foruma, profesorice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Sanja Bijakšić i prof. dr. Arnela Bevanda.