Livno

Inovacije i nove prilike za mlade poduzetnike na konferenciji NEXT

next

Na konferenciji će se predstaviti i inovativni proizvod nastao u Linnovate poslovnom inkubatoru

Tehnološki park Linnovate organizira četvrtu konferenciju za poduzetnike – NEXT kojoj je cilj predstaviti posljednju generaciju startupa iz Linnovate poslovnog inkubatora te predstaviti inovacije i nove prilike za poduzetnike iz Hercegbosanske županije.

Na konferenciji NEXT, koja će se održati 25. rujna u kino dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu, predstavit će se posljednje generacije Linnovate startupa, a s planiranim sadržajima nastoji se maksimalno potaknuti interakcija poduzetnika, javnih i privatnih institucija, kao i bankarskog sektora, kazao je Feni Marin Jozić, ispred TP Lininovate.

NEXT konferencija, dodaje, zamišljena je tako da mladim tvrtkama iz Hercegbosanske županije pruži što više informacija o strateškom tržišnom pozicioniranju i financijama.

Po njegovim riječima, na konferenciji će se predstaviti i inovativni proizvod nastao u Linnovate poslovnom inkubatoru.

– Cilj je NEXT konferencije da TP Linnovate, nastavi poticati i podupirati mlade ljude Hercegbosanske županije nudeći im različite vidove poslovne, edukacijske, ali i financijske potpore kroz Linnovate Loan Fond, za koji je plan da u narednom periodu naraste na pola miliona maraka – kazao je Jozić.

Uz to, naveo je, konferencija NEXT mladim poduzetnicima nudi priliku da promoviraju svoje ideje te ih povezuje s institucijama koje im mogu pomoći na putu razvoja i komercijalizacije njihovog poslovanja.

Broj posjetitelja na najavljenoj konferenciji bit će prilagođen epidemiološkim mjerama, a omogućit će se i njezino izravno praćenje putem službenog YouTube kanala.