Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pridržavali se mjera

Intesa Sanpaolo Banka BiH isplatila sve penzije za mart

IntesaSanPaolo (1)

Dodaju da je najveći broj penzionera lično podigao svoju martovsku naknadu, a jedan broj to je učinio i putem punomoćnika

Intesa Sanpaolo Banka BiH objavila je da je tokom ove sedmice uspješno okončala isplatu martovskih penzija u poslovnicama na području BiH, a u skladu s preporukama nadležnih institucija koje se odnose na rad u vrijeme pandemije koronavirusa.

Navode da su se njihovi klijenti penzioneri u potpunosti pridržavali svih mjera zaštite i držanja rastojanja tokom podizanja penzija u poslovnicama, a da su oni sa svoje strane prilagodili radno vrijeme i povećali broj otvorenih šaltera, uz sve potrebne mjere higijenske zaštite.

Također, dodaju da je najveći broj penzionera lično podigao svoju martovsku naknadu, a jedan broj to je učinio i putem punomoćnika, jer je banka prilagodila procedure za prihvatanje punomoći kod isplate penzija.

– Svima koji su u mogućnosti preporučujemo da preuzimanje penzija ubuduće vrše putem bankomata ili naših digitalnih servisa jer je takav način lakši i sigurniji, sve dok su na snazi vanredne mjere uzrokovane pandemijom koronavirusa – saopćeno je iz Intesa Sanpaolo Banke BiH.