Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Iskoristite akciju sniženja na benzinskim pumpama BP Oil

bpoil_nova_

Benzinske pumpe BP Oil već odavno svoje potrošače oduševljavaju sa niskim cijenama i veoma kvalitetnim gorivom, pa stoga i ne čudi zbog čega su izbor sve većeg broja potrošača.

BP Oil benzinske pumpe nalaze se u Sarajevu u naseljima Halilovići i Rajlovac te u Mostaru pored magistralnog puta u Vrapčićima.

Još uvijek je u toku ljetna akcija niskih cijena na BP Oilu, pa tako litar dizela „Euro 5“ u Sarajevu iznosi nevjerovatnih 1,61 KM, dok je cijena „BMB 95“ 1,71 KM. Pored goriva, na benzinskoj pumpi BP Oil u Rajlovc u možete natočiti i plin po cijeni od 0,61 KM po litru.

I potrošači u Mostaru, ili oni koji putuju prema moru i obratno mogu imati razloga za zadovoljstvo s obzirom da je cijena dizela „Euro 5“ na benzinskoj pumpi u Vrapčićima 1,71 KM, dok je benzin skuplji za pet pfeninga te iznosi 1,76 KM.

Cijena plina na ovoj pumpi iznosi primamljivih 0,66 KM.

Pored snižene cijene goriva, na benzinskim pumpama BP Oil za svoje četverotočkaše, po veoma povoljnim cijenama, možete pronaći i druge stvari potrebne vašem automobilu.

Benzinske pumpe BP Oil rade od 00 do 24 sata, a ljubazna i profesionalna usluga bit će jedan od razloga da BP Oil bude vaš izbor i u budućnosti.

Zbog toga posjetite BP Oil-ove benzinske pumpe i provjerite zašto tvrde da su „pouzdan partner Vaših putovanja“.