Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pratimo situaciju

Iz “Binga” demantovali vijest da zatvaraju svoje manje radnje

bingo alta22

Radno vrijeme naših trgovina je u skladu sa odlukama nadležnih institucija i korigujemo ga svakodnevno, a sve informacije objavljujemo na našoj web stranici

U javnosti se pojavila informacija da će trgovinski lanac “Bingo” zatvoriti svoje manje objekte na nekoliko dana, tim povodom oglasila se i kompanija saopštenjem za javnost u kojem se navodi:

“Snabdijevanje naših trgovina i dalje funkcioniše nesmetano. Sada imamo i količinska ograničenja kupovine koja su izdali entitetski i kantonalni organi vlasti, te očekujemo da se kupci toga i pridržavaju kako bi i naši uposlenici stizali dopuniti police.

Radno vrijeme naših trgovina je u skladu sa odlukama nadležnih institucija i korigujemo ga svakodnevno, a sve informacije objavljujemo na našoj web stranici.

Naše trgovine ostaju otvorene, pratimo odluke nadležnih institucija uz pridržavanje svih mjera kako bismo zaštitili naše uposlenike i kupce. Apelujemo da kupci budu solidarni, da racionalno kupuju i da se pridržavaju mjera sigurnosti koje smo iskomunicirali u našim trgovinama, a tiču se sigurne udaljenosti, ograničenja kupovine i slično”, saopštili su iz trgovačkog lanca “Bingo”.