Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Naš koncept"

Izložbeno-prodajni Fab Festival ispred ARIA Mall od 6. do 12. marta

fab festival nakit

Fab Festival, koji se održava u organizaciji Udruženja “Naš koncept”, ima za cilj da okupi kreativce, građane i građanke našeg grada, kako bi proslavili mnoga postignuća bosanskohercegovačih žena, ovdje i širom svijeta

Udruženja “Naš koncept“ će povodom 8. marta upriličiti Fab Festival od 6. do 12. marta ispred ARIA Mall slaveći žene, umjetnice, kreativke i poduzetnice.

“Fab Festival” je događaj izložbeno–prodajnog karaktera, koji će okupiti domaće izlagačice i izlagače koji će posjetiocima Festivala ponuditi veliki izbor ručno rađenog nakita i garderobe, unikatnih kućnih ukrasa, prirodne kozmetike, organskog meda i proizvode od meda, ljekovitog bilja, knjiga, antikvitetnih ploča i još mnogo interesantnih stvari, saopćeno je iz udruženja „Naš koncept“.

Fab Festival, koji se održava u organizaciji Udruženja “Naš koncept”, ima za cilj da okupi kreativce, građane i građanke našeg grada, kako bi proslavili mnoga postignuća bosanskohercegovačih žena, ovdje i širom svijeta.

– Ovaj Festival biće prilika da pokažete podršku ženama umjetnicama, kreativkama i poduzetnicama, ali i da uživate u izvrsnoj prezentaciji proizvoda koju pripremamo. Cilj nam je ponuditi širok spektar izlagača koji će nuditi najbolje ručno rađene proizvode, a ako tražite nešto za svoje zdravlje, tu će biti i veliki izbor organskih proizvoda poput meda, prirodne kozmetike i ljekovitog bilja. Nismo zaboravili ni ljubitelje dobre knjige i muzike koji će imati priliku kupiti unikatne primjerke knjiga i ploča za svoje kućne kolekcije – naglašava predsjednica udruženja “Naš koncept” Sanela–Merjem Muharemović.

U saopćenju se navodi da je „Fab Festival„ prilika da se da podrška Međunarodnom danu žena, ali i da se podrži akcija prikupljanja sredstava za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji.