Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Izvučeni dobitnici igre “Osiguraj sebe i svoje putnike“ ASA Osiguranja

igra

U sjedištu ASA Osiguranja, u utorak izvučeni su dobitnici nagrada u okviru nagradne igre “Osiguraj sebe i svoje putnike“. Nagradna igra trajala je tokom cijele 2015. godine a pravo učešća su imala sva pravna i fizička lica, klijenti ASA Osiguranja, na području FBiH, koja su kao posjednici motornih vozila zaključila ugovor o dobrovoljnom osiguranju vozača i putnika od posljedica nezgode.

U Direkciju ASA osiguranja, iz podružnica Goražde, Bihać, Travnik, Zenica, Mostar i Tuzla te Filijale Sarajevo, pristigao je veliki broj nagradnih listića, a dobitnike je izvlačila komisija u sastavu, Hatidža Nuhić, kostimograf i TV voditeljica, Ermin Sijamija, poznati bh. glumac i Ena Maglić, izvršna direktorica PR agencije Bejtović Communications.

Glavna nagrada – ŠKODA FABIA pripala je Samri Sućeski iz Sarajeva, prva bonus nagrada, LCD samsung 40, Midhatu Emši iz Visokog, dok je dobitnik druge bonus nagrade Tablet Apple Ipad Air Anel Avdić, Ilidža, Sarajevo.

Izvršni direktor ASA Osiguranja, Adnan Hodžić, prisustvovao je nagradnom izvlačenju te tom prilikom izjavio da je cilj organizovanja ove nagradne igre, podizanja svijesti šire javnosti o važnosti zaključenja dobrovoljnih vrsta osiguranja.

“Na ovaj način naše klijente smo željeli podstaći da osim zaključenja obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, zaštite i putnike u svojim osobnim vozilima zaključivanjem polise osiguranja vozača i putnika od posljedica nezgode, koje će pružiti dodatnu sigurnost“, istakao je Hodžić.

Uručenje dobitnicima nagrada, u skladu sa Pravilima nagradne igre, održat će se tokom mjeseca februara 2016. godine.