Bogat zabavni program

Jahorina u punom kapacitetu dočekuje skijaše za vikend

U večernjem terminu su u pogonu obje kabinske gondole, Poljice i Partizan, dok gondola Poljice prevozi goste na vrh do Olimpijskog bara i dostupna je za panoramsku vožnju do 23 sata

Nakon sjajnog početka skijaške sezone Olimpijski centar Jahorina ovog vikenda dočekuje sve skijaše i bordere sa svojim punim kapacitetom. Snježni pokrivač od 120 cm na jahorinskim stazama odlično je pripremljen i već od petka, 17. decembra, skijaši će imati priliku uživati na svim stazama i instalacijama vertikalnog transporta.

Uz skijanje u dnevnom terminu od 9 do 16 sati, skijaši na Jahorini imaju priliku uživati i u noćnom skijanju svaki dan u terminu od 18 do 21 sat. U večernjem terminu su u pogonu obje kabinske gondole, Poljice i Partizan, dok gondola Poljice prevozi goste na vrh do Olimpijskog bara i dostupna je za panoramsku vožnju do 23 sata.

Osim odličnih skijaških uslova, Jahorina ovaj vikend dočekuje i s bogatim zabavnim programom. Za petak i subotu, 17. i 18. decembra, zakazani su koncerti u okviru Balkan Music Festivala. Petak, pa je tako 17. decembar rezervisan za nastupe Slobe Radanovića, Seke Aleksić, Elme Sinanović, Milice Pavlović i Aleksandre Prijović. Subota, 18. decembar, i ujedno posljednji dan Balkan Music Festivala rezervisana je za dugoočekivano okupljanje punog sastava Bijelog dugmeta i Divljih Jagoda i Riblje Čorbe. Svi koncerti počinju od 20.00 sati i održat će se u zatvorenom prostoru na lokaciji Poljice.