Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jana predstavila novu, limitiranu ediciju – sretne misli (FOTO)

Sretne misli najbolja su vodilja i najljepša inspiracija kroz život, zaključili su brojni uzvanici godišnje prestižne zabave Azra Silver night tokom koje je predstavljena i nova edicija Jane vode s porukom sretnih misli. Nakon edicija koje su slavile ljubav, zahvalnost i dobrotu prema bližnjima Jana voda s porukom donosi sretne misli kojima također inspiriše i potiče na pozitivne promjene.

Poruke sreće pronašle su sve one koji su zastali u prigodno ukrašenom prostoru, a djeteline s četiri lista, kao već tradicionalnog simbola sreće, nije nedostajalo. Brojne poznate osobe, glumci, književnici i umjetnici koji su prisustvovali ovom događaju imali su priliku zastati i razmisliti što za njih predstavlja sreća i u kojim su trenucima bili uistinu najsretniji.

Mnogi su se uz osmijeh prisjetili posebnih događaja u svojim životima, ali i svojih najbližih s kojima su dijelili te trenutke. Nova edicija Jane i ovog je puta, složili su se mnogi, pridonijela odličnom raspoloženju i poslužila za stvaranje novih lijepih uspomena.

Mnoge goste, između ostalih i Lepu Brenu, Massima Savića, Halida Bešlića, Emira Hadžihafizbegovića, Terezu Kesoviju, Suzanu Mančić, Monu Muratović, Abdulaha Sidrana, Alku Vuicu i brojen druge oduševio je i novi vizuelni identitet Jana bočica, čiji već prepoznatljivi dizajn krase listovi djeteline uz novi hashtag #sretnemisli. S tako lijepom porukom, nova će edicija Jane vode s porukom zasigurno osvojiti brojna srca.