Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeste li posjetili Sajam poslova u turizmu?

sajam poslova

Zagreb ili Rovinj, hotel ili turistička agencija, stalni ili sezonski posao?

Nema problema! Sajam poslova u turizmu u organizaciji MojPosao portala okuplja najbolju ponudu poslova u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, na obali, ali i na kontinentu.

Osim što vam se od 22. do 28. februara nudi bogata ponuda poslova, online Sajam je dostupan na svim uređajima te omogućuje direktnu komunikaciju s poslodavcima. Na Sajmu možete biti od 0 do 24 i ne trebate gomilati putne troškove: intervju s poslodavcem možete odraditi online.

Nemojte zaboraviti na pripremu biografija, posebno na stranim jezicima koje poznajete, a izrazito su traženi u sektoru turizma. Sajam poslova u turizmu omogućuje jednostavnu i brzu prijavu, što znači da možete istovremeno aplicirati na više natječaja kako biste ovaj sedmodnevni sajam poslova iskoristili na najbolji mogući način.

Vaš novi poslodavac može biti: Dubrovački vrtovi sunca, Radisson Split, Valamar, Remisens, Lošinj Hotels & Villas, Aminess, Karisma Hotels Adriatic, Falkensteiner hoteli, Gulliver travel, Samarcanda, Vidokrug turistička agencija, Dogus Grupa, Villa Andrea & Restoran Olive Tree, Hotel Tamaris & Hotel Issa, Hotel Pinija, Hotel Life & Hotel Life Palace, Bretanide resort.

Informacije o događanjima na Sajmu možete pratiti na MojPosao portalu, kao i na stranicama medijskih prijatelja: EduCentar.net, Istarski.hr, Lika Club, HRturizam.hr, Profitiraj.hr, Varazdinski.hr, Antena Zadar, 035portal.hr, info-dubrovnik.com, Dubrovački vjesnik, Glas Slavonije i emedimurje.

Vidimo se na Sajmu i sretno s prijavama!