Još samo 3 dana do glasanja u Britaniji. Budite spremni i zaradite na funti

fx lider funta

Britanci će u četvrtak, 23. juna 2016. odlučiti o sudbini svoje države. Prema nedavnoj anketi, veći broj ljudi u UK kaže da Britanija treba da izađe iz EU (47%), u odnosu na one koji bi radije ostali u sklopu Unije (44%).

Analitičari upozoravaju da bi glasanje za izlazak iz EU, moglo ozbiljno da ugrozi izglede za rast Velikoj Britaniji i moglo bi da uslovi devalvaciju funte i to 30%. Međutim, ukoliko ishod referenduma bude da Britanija ostane u EU, to bi moglo usloviti da se funta popne protiv dolara i eura na nivoe koji nisu viđeni još od kraja prošle godine.

Bez obrzira na ishod referenduma, jedno je sigurno – funta će sigurno reagovati. Velike oscilacije na tržištu značiće i veliku priliku za zaradu na funti, zato je FXLider svima koji žele da iskoriste ovaj događaj i zarade, obezbjedio besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj berzi.

FXLider je, svima koji žele da iskoriste ovaj istorijski događaj i zarade na funti, obezbjedio besplatnih 50€ za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite ovdje.