Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

danska kompanija

JYSK se pohvalio da će svojim radnicima u BiH dati slobodan dan – u nedjelju

JYSK

185 zaposlenika iz svih prodavnica u Bosni i Hercegovini dobit će slobodan dan kako bi se odmorili i sudjelovali na ovom tradicionalnom druženju koje JYSK organizuje svake godine

Danski međunarodni, maloprodajni lanac JYSK povodom Međunarodnog dana porodice svim će svojim zaposlenicima u Bosni i Hercegovini dodijeliti slobodan dan u nedjelju 23. juna. Zaposlenici će tako taj dan s članovima svojih porodica i kolegama bili u prilici uživati na organiziranom JYSK druženju i zajedničkom ručku.

Sve prodavnice ovog danskog trgovačkog lanca za opremanje doma bit će zatvorene u nedjelju na navedeni datum.

185 zaposlenika iz svih prodavnica u Bosni i Hercegovini dobit će slobodan dan kako bi se odmorili i sudjelovali na ovom tradicionalnom druženju koje JYSK organizuje svake godine. JYSK kontinuirano ulaže u razvoj i nagrađivanje svojih zaposlenika, a ovim druženjem im se želi zahvaliti, te ih nagraditi za značajan doprinos kompaniji.

„Ovom gestom želimo našim zaposlenicima pokazati zahvalnost za njihov veliki doprinos kompaniji tokom cijele godine a obzirom da nam je životna ravnoteža jako bitna, logično je da su članovi porodica i najbliži svih naših zaposlenika dobrodošli na našem FAMILY DAY druženju“, izjavila je voditeljica ljudskih resursa Jadranka Čulo Petrovčić.

Radno vrijeme pojedinih prodavnica i više informacija možete pronaći na Facebook stranici kao i na službenoj web stranici JYSK.ba.