Biznis

Klas u Sarajevu promovira svoje novo brašno

01/12/2015

U pekari Poričanin na Baščaršiji (Safvet-bega Bašagića 16) u četvrtak (3.decembra 2015.) u 13 sati bit će upriličena promocija novog proizvoda bosanskohercegovačke prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo – Namjensko brašno za pite i kolače. Namjensko brašno za pite i kolače proizvedeno je od pažljivo biranih zrna pšenice u najvećem i najsavremenijem mlinu u Jugoistočnoj Europi, a njegov kvalitet garantira stroga primjena međunarodno priznatih standarda upravljanja kvalitetom kao što su ISO, HACCP i Halal.

O ovom brašnu, kojim će biti upotpunjen i osvježen asortiman mlinskih proizvoda Klasa, govorit će vlasnik Pekare Poričanin, Mehmed Poričanin i brand manager mlinskih proizvoda Klasa Haris Škiljo, te uposlenici Pekare Poričanin.

Pekara Poričanin je ugledna tradicionalna sarajevska pekara koja u srcu Baščaršije uspješno posluje već 62 godine. S druge strane, Klas d.d. Sarajevo je renomirana industrijska pekara s tradicijom dugom 113 godina i lider bosanskohercegovačke prehrambene industrije.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.