Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Klasove radionice u vrtićima sa tjesteninom koja se proizvodi u Srebrenici

01/12/2015

Edukativno-zabavnom radionicom u vrtiću „Zvončić“ u Sarajevu, Klas je pokrenuo akciju „Moja mama najbolje kuha uz Klas“. Mališani u dobi od 4-6 godina imali su priliku da iskažu svoju kreativnost inspiracijom na tjesteninu „Moja mama“, proizvedenu u Klasovom pogonu u Srebrenici.

„Mališani su pravili ogrlice i narukvice od tjestenine, kao i razne kolaže. Bilo je, zaista, zanimljivo družiti se s njima. Čuli smo kako najviše voli jeste špagete i makarone iz Klasa. Naučili smo ih da se tjestenina nalazi u piramidi zdrave ishrane, te da je visoko nutritivan i važan obrok u razvoju i ishrani svakog djeteta. Djeci smo poklonili simbolične paketiće, a vrtiću „Zvončić“ mjesečnu zalihu tjestenine“, rekla je Irma Omerović, brand manager za tjesteninu u Klasu.

Akcija „Moja mama najbolje kuha uz Klas“ nastavlja se u vrtićima „Abakus“ Zenica,“ Pčelica i med“ Kakanj, „Cvjetić“ Tešanj i „Blizanci“ Jelah.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.