Biznis

750 poslova

Klikom do posla uz OLX.ba

17/01/2019

Pojednostavljenom objavom oglasa data je mogućnost poslodavcima da pronađu sezonske radnike, pripravnike, volontere, praktikante, kao i mogućnost odabira „hitne potražnje radnika“

S početkom 2019. godine i ulaskom u drugu deceniju postojanja, najposjećeniji lokalni online medij, oglasnik OLX.ba, uveo je brojne novitete.

Prateći potrebu tržišta i sve veći interes za promoviranjem ponude poslodavaca, predstavljena je redizajnirana stranica kategorije „Poslovi“.

S obzirom na izuzetne statistike posjeta OLX.ba oglasnika, veliki broj domaćih poslodavaca je odlučio uposlenike potražiti upravo putem kategorije “Poslovi“.

Već u prvom mjesecu objavljeno je preko 750 oglasa, koji su svrstani u 27 kategorija, a među kojima je moguće pretraživati poslove u BiH i inostranstvu.

Pojednostavljenom objavom oglasa data je mogućnost poslodavcima da pronađu sezonske radnike, pripravnike, volontere, praktikante, kao i mogućnost odabira „hitne potražnje radnika“.

Više od 60 posto korisnika OLX stranici pristupa putem mobilnog telefona, što omogućava da sa bilo koje lokacije, brzo i jednostavno objave ili pregledaju oglasi za posao.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.