Biznis

traže produženje roka

“Klub potrošača” TK traži produženje roka za predaju izvještaja o projektu

07/06/2021

Odgovorne osobe za projekt su bile u bolnici zbog koronavirusa, a pregovori sa RTV Tuzlanskog kantona oko organizovanja TV i radio emisije su propali jer su zbog COVID-a bili desetkovani i njihovi kapaciteti

Udruženje “Klub potrošača” TK objavilo je da nisu uspjeli završiti izvještaj o projektu odobrenom u decembru 2020. pod nazivom “Informisanje i savjetovanje potrošača putem digitalnih sredstava komunikacije”, te su uputili molbu Ministarstvu trgovine FBiH za produženje roka od bar 15 dana.

Ističu da su na terenu imali jako puno problema, usporavanja, odlaganja, nemogućnosti organiziranja bilo kakvih sastanaka, dogovora ili skupova sa potrošačima.

Odgovorne osobe za projekt su bile u bolnici zbog koronavirusa, a pregovori sa RTV Tuzlanskog kantona oko organizovanja TV i radio emisije su propali jer su zbog COVID-a bili desetkovani i njihovi kapaciteti.

– Nažalost, nismo sve aktivnosti okončali pa molimo Ministarstvo da nam rok za predaju Izvještaja produži do 15. juna ili do kraja mjeseca – saopćeno je iz Udruženja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.