Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potpisan ugovor

Kompanija Tondach BiH novi prijatelj SOS Dječijih sela BiH

tondach sos (1)

Iz Organizacije su istakli važnost pomoći prijatelja i donatora SOS porodicama u izazovnim vremenima, posebno tokom pandemije koronavirusa koja ostavlja traga na pojedince, kompanije, humanitarne organizacije

Kompanija Tondach BiH postala je novi prijatelj SOS Dječijih sela BiH i finansirat će godišnje troškove i potrebe jedne SOS porodice.

Prilikom potpisivanja ugovora o saradnji, predstavnici Tondach BiH posjetili su Nacionalni ured SOS Dječijih sjela BiH i razgovarali o potrebama i problemima SOS porodica.

– Uvijek kažem da se bogatstva jedne zemlje ne mogu mjeriti prema rudnim bogatstvima ili sličnim potencijalima, već prema talentima, djeci, mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva. I upravo je tu uloga SOS Dječijih sela BiH presudna, u odgoju i usmjeravanju djece i mladih prema istinskim vrijednostima – rekao je prilikom posjete CEO Tondacha BiH Jasmin Hošo.

Iz Organizacije su istakli važnost pomoći prijatelja i donatora SOS porodicama u izazovnim vremenima, posebno tokom pandemije koronavirusa koja ostavlja traga na pojedince, kompanije, humanitarne organizacije.

– SOS Dječija sela BiH moraju nastaviti svoju misiju i osigurati topli dom za svako dijete, a to možemo samo uz pomoć naših prijatelja, kompanija i sugrađana. Kompanija Tondach BiH je prepoznala važnost našeg zalaganja i brige za djecu i mlade bez roditeljskog staranja, i odlučili su nam pomoći u našoj misiji i na tome smo im od srca zahvalni – istakla je direktorica odjela za fundraising i komunikacije Dženita Subašić- Radonić.

Iz Organizacije SOS Dječija sela BiH zahvaljuju se svim donatorima, posebno prijateljima koji su odlučili podržati SOS porodice u izazovnim danima kada se svi suočavaju sa svakodnevnim poteškoćama.