Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Bisnode"

Kompaniji Vispak dodijeljen certifikat bonitetne izvrsnosti

Nina Bijedic Mujanovic

Vispak se našao među dobitnicima certifikata izvrsnosti u bonitetnom razredu AAA i još jednom dokazao svoju kompetentnost u proizovodnji prehrambenih proizvoda

Protekle sedmice u Sarajevu je održan Bisnode4Exellence, na kojem su uručeni certifikati bonitetno pouzdanim kompanijama.

Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti jedini je međunarodno priznati certifikat sistemskog i kvalitetnog rada, koji se ističe po transparentnoj, mjerljivoj metodologiji, koju su kreirali evropski stručnjaci tokom tri decenije rada međunarodne grupacije Bisnode.

Vispak se našao među dobitnicima certifikata izvrsnosti u bonitetnom razredu AAA i još jednom dokazao svoju kompetentnost u proizovodnji prehrambenih proizvoda.

„Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definiše kvaliteta poslovanja, te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti kompanije. Izuzetno smo ponosni što nam je certifikat uručen i on nam je, kao i naše dugogodišnje profesionalno iskustvo, zadovoljstvo klijenata ali prvenstveno zadovoljstvo naših kupaca, naša motivacija za daljnje poslovanje“ poručili su iz Vispaka.

Nina Bijedić Mujanović, direktorica Vispaka

Koliko su značajne bonitetno izvrsne kompanije za BiH najbolje govori činjenica da, iako je nepunih 26% aktivnih kompanija u BiH, njihov udio u ukupnim prihodima države je 70%, u ukupnoj dobiti 80%, a upošljavaju 59% ukupno uposlenih u BiH.