Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum BiH u Banjoj Luci upriličio nezaboravno druženje s damama

Konzum BiH (2)

Konzum BiH upriličio je u petak i subotu, u banjalučkom Konzum Family centru, nezaboravno druženje s pripadnicama ljepšeg spola. Uz edukativne radionice i modnu reviju, posjetitelji su imali priliku uživati u akcijskim pogodnostima, nagradnim igrama i brojnim poklonima.

„Oduševljena sam projektom ‘Volim što sam žena’, jer smo nježne i krhke, a ipak nepobjedive“, istakla je Vera Krneta, Miss Planete Zemlje BiH.

Konzum BiH  (1)

U dvodnevnom druženju, posjetitelji su imali priliku čuti korisne savjete poznatog psihologa Miljane Niškanović, Oriflame žena Irene Ivanović i Dragane Milićević, te ginekologa Milovana Milića. Također, naše drage dame uživale su u mini modnoj reviji butika Anastasija Fashion, ali i čuti iskustva u pokretanju vlastitog biznisa koja im je prenijela Blanka Botić, dizajnerica nakita Luciano Jewelry.

„Divno je biti dio projekta ‘Volim što sam žena. Ovo je trebalo ženama u Banjoj Luci“, istakla je Darjana Skenderija, voditeljica na Radio televiziji Republike Srpske.

Konzum BiH  (3)

„Mjesec mart počeli smo uz poruku ‘Volim što sam žena’ i mogu slobodno reći da volim što sam žena, jer smo kroz putovanje ružičastog karavana po BiH mi žene pokazale koliko možemo i koliko smo spremne. Drago nam je da smo na ovaj način kroz radionice, edukacije i prava ženska druženja poslali poruku svim damama da vjeruju u sebe i rade na samopouzdanju i samopoštovanju. Napominjem da ćemo nagraditi i 6 dama iz cijele BiH koje su aplicirale na našoj web stranici i ispunile uslove za edukaciju i novčanu podršku u iznosu od 2.000KM“, poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica u Konzumu BiH.