Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum BiH upriličio nezaboravno druženje u Tuzli

konzum tuzla11

Konzum BiH upriličio je u petak i subotu, u tuzlanskom Konzum Family centru, nezaboravno druženje s pripadnicama ljepšeg spola. Uz edukativne radionice i modnu reviju, posjetitelji su imali priliku uživati u akcijskim pogodnostima, nagradnim igrama i brojnim poklonima.

„Zaista sam oduševljena što je Konzum BiH osmislio nešto ovako za dame. Ne znam da je još neko priredio nesto na temu samopuzdanja i samopoštovanja, a da su svi pozvani“, naglasila je Svjetlana Vuković, dizajnerica.

konzum tuzla22

U dvodnevnom druženju, posjetitelji su imali priliku čuti korisne savjete poznatog psihologa Amre Muradbegović iz Centra za terapiju i rehabilitaciju Viva žene, te Suade Tinjić, specijaliste ginekologije.

„Izuzetno sam sretna što je Konzum BiH priredio ovako jedno druženje, a posebno što je prisustvovao veliki broj dama iz Tuzle. Hvala Konzumu BiH što je i meni omogućio da budem dio jednog ovakvog događaja“, istakla je Amra Muradbegović.

konzum tuzla33

Naše druženje nastavljamo 25. i 26. marta u Banjoj Luci, te vas pozivamo da budete dio projekta „Volim što sam žena“ koji je Konzum BiH pripremio za sve dame.