Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Konzum obradovao narodne kuhinje ramazanskim donacijama

19/06/2015

Konzum d.o.o. Sarajevo upriličio je danas ramazansku podjelu donacija narodnim kuhinjama u Tuzli, Travniku, Zenici, Visokom i Sarajevu. Na ovaj način Konzum je osigurao korisnicima ovih humanitarnih institucija obilnije i kvalitetnije obroke, te iftare za one koji poste.

Konzum donacije narodnim kuhinjama2

„Donacija se sastoji od osnovnih prehrambenih namirnica koje su potrebne za pripremanje iftara. Zaista smo sretni što u danima Ramazana, mjeseca kojeg muslimani dočekuju ispunjeni posebnom radošću, možemo pomoći građanima koji jednim dijelom ovise i od dobre volje drugih ljudi. Želja nam je da i najugroženiji članovi našeg društva, kojih je nažalost iz dana u dan sve više, osjete blagodeti najsvetijeg i najdražeg mjeseca za pripadnike islamske vjere“, poručila je Irena Milićević, direktorica Sektora marketinga u Konzumu.

Konzum će u narednom periodu upriličiti niz humanitarnih aktivnosti koje će građanima islamske vjere uljepšati dane tokom mjeseca Ramazana. Predstavnici narodnih kuhinja istakli su da je ova donacija i više nego dobrodošla, te zahvalili Konzumu za nesebičnu pomoć.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.