Konzum podržao Dječiji sajam u Mostaru

konzum-sajam000

Konzum d.o.o. Sarajevo i ove godine je podržao Dječiji sajam, najveći događaj za djecu u regionu, koji je ovog vikenda održan u tržnom centru Mepas Mall u Mostaru. Učesnici Sajma proveli su dva nezaboravna dana uživajući u Kodijevom svijetu, te brojnim drugim zanimljivim aktivnostima koje je Konzum pripremio za naše najmlađe sugrađane.

konzum-sajam11111

„Dječiji sajam u Mostaru održava se već drugu godinu zaredom i Konzum je s velikim zadovoljstvom i ovaj put podržao najveći sječiji događaj u regionu. Jako smo sretni kada imamo priliku biti dio porodične manifestacijekao što je ova. Porodica je stub društva, a ovakve manifestacije odlična su promocija osnovnih porodičnih vrijednosti. Konzum se trudi učestvovati u svim projektima u kojima su glavni akteri djeca, jer oni su naša budućnost i najveće blago. Zaista je bilo divno vidjeti kako naši najmlađi uživaju u brojnim aktivnosti koje smo pripremili za njih. Mi ćemo i dalje podržavati sve manifestacije koje će našim najmlađim sugrađanima donositi osmijeh i radost“, istakla je Irena
Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Osim toga, Konzum je za sve kupce pripremio i dodatne akcijske popuste za proizvode namijenjene djeci poput pelena, igračke, kozmetike, hranu za djecu koje su trajale tokom cijelog Sajma.

Dječiji sajam otvorile su mostarske mažoretkinje, a svi posjetioci su, uz mnoštvo zabave, veselja i igre, uživali u odličnoj atmosferi i šarolikom zabavnom programu koji je oduševio mališane, te razveselio njihove roditelje.