Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum uljepšao praznike korisnicima javnih kuhinja u BiH

Konzum_ Donacija javnim kuhinjama 2

Vrijeme je praznika, period godine kada se družimo, provodimo trenutke s dragim ljudima, ali ovo je i vrijeme darivanja.

Povodom toga, predstavnici Konzuma BiH uručili su donacije u osnovnim prehrambenim artiklima Narodnoj kuhinji „Hljeb života“ iz Prijedora, narodnim kuhinjama Crvenog Krsta u Banjoj Luci i Istočnom Sarajevu, „Eparhijski dom“ u Trebinju, te Narodnoj kuhinji u Bijeljini.

Na ovaj način, Konzum BiH je obezbijedio bogatu božićnu trpezu korisnicima kuhinja, te nastavio s društveno odgovornim djelovanjem kao jednim od najvažnijih segmenata u svome poslovanju.

“Božić je praznik duhovne radosti i mira. Prilika je to da podijelimo emocije s članovima porodice, dragim prijateljima i komšijama. Praznični dani su ispunjeni iskazivanjem poštovanja prema drugima, pa smo tako mi u Konzumu odlučili podijeliti božićnu radost s korisnicima javnih kuhinja u nekoliko gradova. Vjerujemo da će namirnice koje smo darovali, barem nakratko, obogatiti jelovnik, posebno za Božić koji ovom prilikom čestitamo svima koji slave”, poručila Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Konzum_ Donacija javnim kuhinjama 1

Konzum_ Donacija javnim kuhinjama 3

Konzum_ Donacija javnim kuhinjama 5

Konzum_ Donacija javnim kuhinjama 7