Biznis

posebne tarife

Korisnicima najbitniji mobilni Internet: Sjajna prilika iz ERONET-a

30/06/2020

Uz već uključenih i do 1000 minuta poziva, korisnik može birati tarifu s 5, 10 ili 12 GB interneta mjesečno, ali i odabrati neki od modernih smartphonea po povoljnim cijenama

Profiliranjem korisničkih navika današnjice, lako se dolazi do zaključka da je korisnicima najvažnije da im tokom mjeseca ne ponestane mobilnog interneta. Facebook, Instagram, Viber, Whatsapp, online kupovina ili streaming… na sve to smo se naviknuli i sve mora raditi bez zastoja, a zahtijeva velike količine gigabajta uključenih u mjesečnu tarifu.

ERONET je zato kreirao posebne tarife s velikim paketom uključenog mobilnog interneta, imajući u fokusu upravo korisnike i njihove potrebe.

Uz već uključenih i do 1000 minuta poziva, korisnik može birati tarifu s 5, 10 ili 12 GB interneta mjesečno, ali i odabrati neki od modernih smartphonea po povoljnim cijenama.

Isto tako, nikad nije bilo lakše prijeći u ERONET mrežu, uz zadržavanje postojećeg broja, i to potpuno besplatno, bez potrebe za odlaskom na prodajno mjesto, online od kuće. Ponude možete pročitati OVDJE.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.