Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Krediti Intesa Sanpaolo Banke: Konačno kamatna stopa od 3,00%

Intesa-Sanpaolo-Banka-BiH

Intesa Sanpaolo Banka snizila je kamatne stope na sve vrste kredita na najniži nivo do sada. Kamatne stope na kredite kreću se od 3,00% (EKS 4,65%) i predstavljaju trenutno najnižu kamatnu stopu na tržištu.

„Intesa Sanpaolo Banka je ovog proljeća građanima pružila do sada najpovoljnije cijene kredita, bez obzira da li se radi o nenamjenskim, zamjenskim ili stambenim kreditima“, ističe izvršni direktor Intesa Sanpaolo Banke Amir Termiz.

Iz ponude izdvajaju zamjenski kredit, koji se odobrava do iznosa od 60.000 KM, rokom otplate do 10 godina i cijenom od 3,00% (EKS 4,65%). Zamjenskim kreditom klijent može refinancirati svoje postojeće obaveze u jedinstvenu mjesečnu ratu i pored toga dio gotovine iskoristiti po vlastitim željama. Kredit se može ugovoriti sa fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, a klijent ima mogućnost odabira koju vrstu police osiguranja želi da iskoristi.

Za rješavanje stambenog pitanja, Intesa Sanpaolo Banka klijentima nudi i različite modele kredita u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenata. Stambeni krediti se odobravaju sa kamatnom stopom od 3,40% (EKS FBiH i DB 3,82%, EKS za RS 3,97%), iznosom do 300.000 KM i rokom otplate 30 godina.