Biznis

humana akcija

Kupovinom Persila, Perwolla, Somata i Brefa do nove posteljine za porodilje i bebe iz UKC Banja Luka

01/09/2021
Foto: Henkel

Doprinos ovoj akciji mogu dati svi koji u periodu od 1. do 30. septembra 2021. godine u marketima Tropic i mojMarket kupe neki od Henkelovih proizvoda: Persil, Perwoll, Somat i Bref

Kako bi majkama i bebama boravak u porodilištima učinile udobnijim, a njihove prve zajedničke trenutke ljepšim, kompanija Henkel i domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket su udružili snage u okviru humane akcije Zagrljaj za mame i bebe. Riječ je o projektu čiji cilj je donacija posteljina porodiljama i bebama na Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Banja Luka.

Doprinos ovoj akciji mogu dati svi koji u periodu od 1. do 30. septembra 2021. godine u marketima Tropic i mojMarket kupe neki od Henkelovih proizvoda: Persil, Perwoll, Somat i Bref.

“Veoma smo sretni što možemo proglasiti početak ovako važne akcije i zajedno doprinijeti poboljšanju uslova u porodilištima i boljoj njezi za mame i bebe u njihovim prvim zajedničkim danima. Kompanija Henkel nastoji biti dobar prijatelj zajednice u kojoj posluje i ponosni smo na saradnju s partnerima koji dijele iste vrijednosti. Zahvaljujemo se kompaniji Tropic maloprodaja što je prepoznala značaj ove akcije, kao i svim potrošačima koji će nam se pridružiti u narednom periodu i doprinijeti da što veći broj posteljina stigne do Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Banjoj Luci” – izjavio je Erol Ferović, Key Account Manager u kompaniji Henkel.

Zadovoljstvo zbog učešća u ovom projektu dijeli i trgovački lanac Tropic i mojMarket.

„Višegodišnja uspješna saradnja s kompanijom Henkel dovela je do realizacije još jednog projekta koji ima veliki društveni značaj. Naša kompanija godinama unazad podržava, a i sama realizuje projekte koji za cilj imaju poboljšanje uslova za buduće majke i bebe. Briga za najmlađe i njihove roditelje sastavni su dio našeg poslovanja i stoga nam je veoma drago što ćemo i u ovoj godini dati svoj doprinos ovoj vrsti projekata,“ navela je Aleksandra Marković, portparol ovog trgovačkog lanca.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.